Imobiliare 2020 Update

Imobiliare Timisoara/Bucuresti

Zone Rezidentiale - Spatii Industriale - Spatii Comerciale - Apartamente Noi si Vechi Disponibile de Vanzare sau de Inchiriat

Cele mai recente actualizari in domeniul imobiliar din Timisoara sunt investitiile imobiliare din centrul Municipiului si anume finalizarea celui mai mare centru de afaceri din Romania. 

Locuinta veche sau locuinta noua? Aceasta este una dintre cele mai des intalnite intrebari pe care si le pun cumparatorii de Real Estate atunci cand isi cauta un apartament sau un spatiu comercial.

In Timisoara apartamentele noi sunt considerate relativ noi cele situate in cladirile construite dupa anul 2000. Exista si o categorie de clienti care prefera sa denumeasca apartamente noi doar unitatile locative noi livrate in momentul achizitiei.

 

Piata Imobiliara in Timisoara

Prezentarea segmentului investitional comercial din Timisoara:

Timisoara prezinta un mare potential pe planul investitiilor imobiliare comerciale si rezidentiale. 

40% dintre tranzactiile imobiliare sunt realizate prin intermediul agentiilor imobiliare. In Romania foarte multi oameni, vanzatori sau cumparatori, evita colaborarea cu agentiile imobiliare, din cauza unor experiente neplacute din trecut pe care le-au avut cu agentii imobiliari. In aceste conditii, de ce ai alege sa lucrezi ca broker imobiliar?

Profesia de broker imobiliar ofera posibilitatea de a satisface o gama larga de oameni in timp ce îndeplinesti o varietate de sarcini si responsabilitati. Eugene Estate este printre singurele agentii din Timisoara care se evidentiaza de restul prin strategia de WIN-WIN. Afla mai multe despre EugenE Estate aici

Investitii imobiliare in Timisoara, Romania 

Oficial cea mai mare investitie imobiliara din Municipiul Timisoara se evidentiaza in ultimii ani cu peste 500 milioane de euro tranzactii imobiliare. 

In curand stirile locale si nationale vor impartasi dovada ca la Timisoara s-a construit cel mai inalt turn business din Romania.

Doar acest proiect imobiliar depaseste 220 milioane EUR ceea ce nu poate insemna decat o crestere semnificativa a preturilor apartamentelor din imprejurimi. Anul in care Timisoara reprezinta Capitala Culturala Europeana impreuna cu finalizarea tuturor proiectelor imobiliare din Timisoara si imprejurimi este mai aproape ca niciodata. Investitiile imobiliare sunt deja in crestere iar Romania este recunoscuta international ca tara cu cei mai multi proprietari.

Piata Imobiliara din Judetul Ilfof, Bucuresti

Piata imobiliara din Bucuresti a fost, este si va fi in crestere. Micul Paris te surprinde mereu. In acelasi timp un grafic nu neaparat constant in crestere se observa urmarind valorile parametrilor in ultimii ani. In curand acest blog va face public parerile specialistilor imobiliari din intreaga tara asupra acestor grafice. 

Ansamblurile rezidentiale din judet sunt printe cele mai reusite proiecte din intreaga tara iar viitoarele proeicte sunt menite sa te surprinda mereu astfel incat Bucurestiul sa isi mentina popularitatea.

Gasirea unui spatiu comercial potrivit nevoilor potentialilor clienti depinde foarte mult atat de profesionalismul agentului sau brokerului imobiliar cat si de norocul gasirii celei mai bune oferte disponibile. La fel si gasirea unui spatiu industrial in Bucuresti si imprejurimi depinde in cele mai multe cazuri de ofertele disponibile in momentul respectiv.

Vanzarea si inchirierea apartamentelor noi sau vechi

Citeste mai mult pe acest blog

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Listing Actualizat 27 Aprilie 2021 - Apartamente in Timisoara (Vanzari si Inchirieri)